Skip to main content

Om Salonen

Læs om salonen & hvad
jeg kan gøre for dig

I marts 2004 åbnede jeg Salon Country Cut midt mellem Gudme og Hesselager. Som navnet antyder ligger jeg ude på landet i en hyggelig stråtækt landejendom, her er rart at være og børnene er altid velkommen til at lege i haven mens mor el. far bliver klippet. 

Jeg er alene i salonen og sætter stor vægt på nærvær og god service, der skal være tid til den enkelte kunde, en snak og en god kop kaffe. 

Jeg har 12 års erfaring inden for frisørfaget, og finder min inspiration ved at se mig omkring, jeg tager mine kurser her hjemme foran skærmen, da jeg ca. 2 gange årligt indkøber frisørbøger med masser af inspiration og tilhørende CD-rom med farve og klippeteknikker.

Mine kunder spænder bredt lige fra ”lille Ida”, til ”gamle Fru Hansen ” Jeg træffes bedst tirsdag, torsdag og fredag mellem 10.00 og 17.00, men prøv bare lykken og ring, jeg tager altid telefonen hvis jeg er hjemme, ellers læg en besked på telefonsvaren og jeg ringer tilbage, SMSér er også velkomne. Håber vi ses! 

Her på hjemmesiden kan du se overblik over mine forskellige ydelser og hvad de forskellige ydelser koster. Du kan også se billeder af salonen eller billeder fra nogle af vores tideligere projekter. 

Har du sprøgsmål eller vil du bestille en tid er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 20241210 eller på e-mail info@saloncountrycut.dk.